Samtalsterapi

Att få berätta sin historia är läkande

Upplevelser i barndomen som kan ge känslomässiga sår som är så djupa, att det inte slutar blöda inte ens när vi blir vuxna. Sviterna efter sådana händelser kan förmörka hela vårt vuxenliv. Ändå har vi ofta lärt oss att tala tyst om den sorts erfarenheter. Ibland så tyst att vi nästan lyckas lura oss själva att tro att det som hände var nog ändå inte så farligt. Förr eller senare brukar det förflutna hinna ifatt oss. Kanske börjar vi må dåligt på olika sätt, kanske blir det svårt att bortse ifrån att vi inte klarar av att skapa det liv som vi faktiskt vill leva.

En bra början är att söka hjälp hos en terapeut som lyssnar och visar förståelse och empati. I samtalet, att få berätta sin historia.

Samtalsterapi – är att läkas med terapi genom att förstå sina mönster. Att förstå att man undviker och gör tvärtom – att möta. Möta känslor som ligger bakom smärtan som man engång kände eller känner.

Jag som SER-terapeut låter dig få kontakt med delar av dig själv som t ex det undermedvetna och guidar dig med det inre bildspråket såsom visualisering, symbolisering och bildterapi.

Jag också tillgänglig på telefon, zoom och FaceTime.

Välkommen