Andlig vägledning

När själen kallar på dig – väljer du att lyssna?

Andlig vägledning handla mycket om vägledning av sin själ, guider och så även änglar. Frågan är: stannar vi upp för att lyssna?

Livet har en förmåga att visa oss att vi kanske bör stanna upp och tänka om. Man kan få livskriser som gör att man känner sig omtumlad. Jag brukar säga att det är själen som knackar på dörren och vill säga att det är dax att tänka om eller att vakna! En ringklocka som försöker att väcka oss sovande.

Allt är en pågående process och för mig blir man aldrig riktigt färdig. Att växa det gör vi hela tiden och det är det som kallas för att leva.

Hej! Mitt namn är Jeanette och jag har jobbat med människor sedan 1987. Min andliga resa började på 1990-talet med boken ”Ut på yttersta grenen” av Shirley Maclaine. Boken fick mig att förstå och en känsla av att allt föll på plats. Min första utanför-kroppen-upplevelse var när jag var 25 år och kontakt med andar har jag haft redan som barn. Under åren som har gått har jag gått på kurser för att fördjupa och växa i min andlighet. Healingen har betytt mycket för mig som också har tagit en stor plats i mitt liv.

Andlig vägledning är för mig att hjälpa människor på deras livsväg med den lärdom och kunskap som jag har plockat upp på livets väg.

Välkommen